Parkeer Je Kameel Voor Een Nomadentent

  Met avontuurlijke reisorganisatie Baobab reis je niet alleen van A naar B, de manier waarop is vaak al een hele belevenis. De reisorganisatie laat namelijk geen kans voorbij gaan je dicht bij de inheemse cultuur en natuur te brengen. Je reist daarom met Baobab Reizen zo veel mogelijk samen met de lokale bevolking. Dat is niet alleen uniek, maar ook een onvergetelijke belevenis.

Oldtimers en muilezels

Heb je wel eens je kameel voor een nomadentent geparkeerd? Tijdens de Zijderoutereis maak je dat mee. Met Baobab Reizen fiets je tussen de Vietnamezen, bereis je AustraliŽ met de legendarische Ghan-trein en bezichtig je Havana vanuit een schitterende oldtimer. In Venezuela maak je een fantastische trektocht door de Andes per muilezel en in Peru bewonder je de rieteilanden in ťťn van de bijzondere kano's van de Uros-stam. Bij elke Baobab-reis vormen respect voor natuur en cultuur en contact met de lokale bevolking de rode draad.

Een boot is geen boot

Je voelt je een ontdekkingsreiziger als je met een mokoro (uitgeholde boomstam) door de Okavango delta in zuidelijk Afrika peddelt. Het Victoriameer vaar je over met een veerpont waarop de lokale bevolking zich ijverig bezighoudt met de handel in groente en fruit. In IndonesiŽ brengt Baobab je met een vlerkprauw naar schitterende Ďbounty-eilanden' en op de Nijl overnacht je onder de sterren in een inheemse zeilboot: de felucca.

Altijd gepast

Met Baobab reis je in kleine groepen en dat heeft zo zijn voordelen als het gaat om vervoer: je hebt veel meer vrijheid. Je reist veelal in kleine bussen of met de lokale trein. Op bestemming zorgt de reisleiding ervoor dat er geen kans voorbij gaat kennis te maken met de lokale vervoersmiddelen. Fietsen, varen, lopen, rijden: wat je met Baobab Reizen ook doet, je kunt er zeker van zijn dat het de meest gepaste, meest avontuurlijke en veelal meest unieke manier van reizen is.

Interesse? Boek nu!

Kijk voor de complete reisbeschrijvingen, data en prijzen op http://www.baobab.nl/ of vraag een brochure aan.

Over Baobab

Het begon in 1972 met de Volkswagenbus van oprichter Rik Jan Viezee. Verzeild geraakt in Kenia wist hij: dit moeten anderen ook meemaken. Vanaf die allereerste reis kiest Baobab voor groepsreizen. Met een reisbegeleider die het land echt goed kent. Die weet waar je moet zijn, die weet waar je niet moet zijn. De Baobab reizen gaan naar alle continenten. Je hebt in totaal keuze uit 69 bestemmingen in onder andere Zuid Amerika,Latijns-Amerika,Afrika,AziŽ,OceaniŽ,Midden-Oosten en Europa. Natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken. Maar Baobab gaat net even verder, net even dieper. Baobab brengt je in contact met de bevolking, neemt je mee de natuur in. Echt meemaken, daar gaat het om bij Baobab. Al meer dan 35 jaar lang.

Page last modified on 12-05-2012 om 10:14