Op een mooie Arabier langs de Turkse Rivičra

  Paardrijden op een volbloed, vanaf de eigen hotelmanege, na afloop met het hele gezin nagenieten in de weelde van een 5-sterren familie hotel; dat is precies wat Corendon Vliegvakanties veeleisende gasten biedt vanuit het luxe suite-hotel Presa Di Finica aan de Turkse Rivičra.

Presa Di Finica hotel en suites, op 4 kilometer afstand van het fraaie Turkse kuststadje Finike, huisvest sinds kort een eigen manege, waar maar liefst zeven Engelse en Arabische volbloed paarden ter beschikking staan van de hotelgast.

Rijtochten

Aan de voet van het hotel ligt het strand, waar mooie rijtochten gemaakt kunnen worden. Elk voorjaar dragen alle sinaasappel- en mandarijnenbomen weer hun vruchten en heeft het hele achterland van Finike een oranje gloed.

Instructeur

Een prachtige omgeving om doorheen te rijden, desgewenst onder begeleiding van een professionele instructeur. Ook zijn er dagelijks rijtochten die gasten te paard naar het sinaasappelstadje Finike voeren.

Pony's

Ook jeugdige gasten kunnen de Turkse kust verkennen. Voor hen zijn er stoere pony's, die ‘thuis' zijn in hun leefgebied rond de Egeďsche Zee. Voor kinderen van de gasten is er zelfs een dagezlijks programma op de manege, in de ‘miniclub'.

Schimmel

Zij zullen in een van de paarden misschien de schimmel van Sinterklaas herkennen - dat zou niet zo gek zijn; de goedheiligman is -zo vertelt men- vlakbij Finike geboren...

Op niveau

Presa Di Finica - met 297 kamers en suites - geldt als een familiehotel op niveau met diverse zwembaden, sauna's, fitness en sportfaciliteiten. Reizigers beoordelen het hotel met de kamers en de zijn luxe, ruime conferentiezalen als ‘zeer goed'.

Opgravingen

Het hotel ligt dicht bij tal van historische bezienswaardigheden die het westelijke Middellandse zeegebied ook voor cultuurliefhebbers aantrekkelijk maken. Zo liggen diverse opgravingen uit het Elysische Rijk op twee kilometer van het hotel, met een amfitheater en museum uit die tijd.

Page last modified on 10-05-2012 om 22:15