Gezinnen op weg met Oad Reizen

  Oad Reizen, het op ťťn na grootste reisconcern van ons land, biedt het komende zomerseizoen gezinnen met kinderen volop vakantieplezier. In de 29 zomergidsen is veel voordeel te boeken voor gezinnen met kinderen

Maar naast kindervoordeel biedt Oad Reizen ook een groot aantal specifiek op gezinnen met kinderen gerichte producten. "Vooral binnen Europa hebben ze families met kinderen veel te bieden".

Kindvriendelijk

Wie met kinderen naar het zonnige zuiden wil vliegen, is bij Oad Reizen aan het juiste adres. Ter Haar: "We hebben op alle Middellandse Zeebestemmingen kindvriendelijke accommodaties met familiekamers en hanteren in grote delen van het zomerseizoen vaste kinderprijzen van 99,- per kind. Daarnaast starten wij met ingang van de komende zomer een eigen Oad Kidsclub op Fuerteventura. In de Aparthotel Oasis Club Tamarindo zullen wij een geheel eigen invulling geven aan kinderactiviteiten.

Autovakanties

Ook voor gezinnen die er met de kinderen op uit willen trekken, biedt Oad Reizen volop keus. "Bij het samenstellen van onze autoprogramma's hebben wij vooral ook rekening gehouden met de kids. Zo tref je in onze Frankrijk- en ItaliŽ-gids naast authentieke accommodaties ook vele vakantieparken aan, waar veel vertier voor kinderen is'.

Frankrijk

In Oad's Frankrijk-gids staan meer dan 100 campings, waaronder Siblu-kwaliteitscampings, die ook weer over veel faciliteiten voor kinderen beschikken. En daarnaast hebben is er een eigen gids boordevol kampeervakanties. Ter Haar: 'In Denemarken organiseren wij een speciale Oost west Kids Best rondreis en voor heel ScandinaviŽ introduceren wij een unieke voordeelpas die tot veertig procent korting biedt op activiteiten, excursies en attracties'.

Action Club

Bijzonder is de opzet van een eigen Oad Action Club in Oostenrijk, die vakanties voor families met kinderen van alle leeftijden nog leuker moet maken. Nederlandstalige activiteitenbegeleid(st)ers staan daar klaar om informatie te geven over alle mogelijkheden en zorgen dat benodigde materialen voorhanden zijn. Of het nu gaat om het regelen van een picknickmand, een mountainbike of routebeschrijvingen voor een puzzel-of verrassingstocht.

Disney Parijs

Maar kinderbestemming nummer ťťn blijft toch Disneyland Resort Paris. Het Parijse attractiepark bestaat in 2007 vijftien jaar en introduceert twee nieuwe attracties, Cars' Race Rally en Crush'n Coaster. De introductie gaat gepaard met volop voordeel. Zo verblijven kinderen tot 6 jaar de hele zomer gratis in Disneyland Resort Paris.

Zie ook

Page last modified on 06-11-2011 om 13:33