Oad reismarkten

  Oad Reizen houdt de komende weken eigen reismarkten in drie regio's, in Hengelo, Den Haag, en Eindhoven,. Op de markten, die in de afgelopen jaren erg succesvol waren, kan eenieder terecht voor gerichte vragen over een reisproduct maar ook voor achtergrondinformatie over een land of bestemming.

  • Op zondag 21 januari vindt de Reismarkt plaats in het Van der Valk Hotel in Hengelo,
  • op zondag 4 februari zal Oad in samenwerking met zusterbedrijf Hotelplan een Reismarkt organiseren in De Haagse Hogeschool in Den Haag en
  • op zondag 11 februari is de Reismarkt in het Philips Stadion in Eindhoven.

Bezoekers zijn van 10:00 tot 17:00 uur van welkom.

Informatiestands

Op de reismarkten worden alle zomergidsen van Oad Reizen en Hotelplan gepresenteerd. Daarnaast zijn een aantal verschillende informatiestands te bezoeken van onder andere verkeersbureaus en reisartikelen, waarbij wordt gestreefd naar een zo compleet mogelijk aanbod. Op de website van Oad staan de landen die vertegenwoordigd zijn op de Reismarkt. Tevens kunnen bezoekers zich via de website aanmelden voor de Reismarkt.

Presentaties

Om een goed beeld te krijgen van een bestemming, verzorgt een aantal experts audiovisuele- en diapresentaties en lezingen. Daarnaast zijn reisleiders en product managers aanwezig om te vertellen over hun reiservaringen en om vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook geven zij achtergrondinformatie en reisdetails over diverse bestemmingen. Om echt in de vakantiesfeer te komen, kunnen bezoekers kennis maken met internationale hapjes en drankjes en genieten van afwisselende optredens op het podium.

Programma

Er is een gedetailleerd programma beschikbaar met een overzicht van alle exposanten en de tijdschema's van de diapresentaties en de video's via

Page last modified on 06-11-2011 om 13:31