Nieuwe Herfst-fietstour In Utrecht

  In de herfst is Utrecht op haar mooist en het beste kun je dat op de fiets ervaren. Colorbike Tours in Utrecht heeft dit najaar een speciale herfst-tour in de aanbieding. Voor 25 euro per persoon maak je een 2,5 uur durende fietstocht door de Domstad. Onderweg kom je natuurlijk langs de bekende plekken als de Oudegracht en de Domtoren, maar zie je ook minder bekende plekken van Utrecht. De gids zal je prachtige verhalen, legendes en anekdotes vertellen over deze stad. Uiteraard heb je onderweg ook de gelegenheid om een gezellig verlicht cafť binnen te stappen voor het nuttigen van een bokbiertje of een kop warme chocolademelk.

Fietsend door Utrecht draag je bovendien bij aan een goed doel. 15 Procent van de opbrengst van de tour gaat namelijk naar een van de projecten van Colorbike. Colorbike stelt fietsen beschikbaar in ontwikkelingslanden. Op de fiets kunnen kinderen naar school gaan om zo een betere toekomst opbouwen.

Uiteraard fiets je de Herfst-tour ook op een Colorbike. Het is dus niet alleen een vrolijke fiets, maar ook een verantwoorde fiets. Colorbike hanteert het principe Ďeen fiets voor een fietsí. Dat houdt in dat voor elke verkochte fiets, Colorbike een fiets financiert in een ontwikkelingsland.

Kortom een ideale manier om zowel kennis te maken met de Domstad als met een fiets van Colorbike!

Page last modified on 28-09-2010 om 12:36