Neckermann komende winter naar Taba

  Als eerste touroperator op de Nederlandse markt ontsluit Neckermann komende winter een nieuwe Egyptische bestemming met een eigen chartervlucht op Taba. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het recent verkozen wereldwonder, Petra in JordaniŽ.

Een grote groep consumenten is op zoek naar nieuwe ervaringen. En daar voldoet Taba aan: een kwalitatieve, 364 dagen per jaar zonzekere bestemming, mťt tal van onvergetelijke culturele uitstapmogelijkheden en unieke combinatiemogelijkheden met wereldwonderen als het indrukwekkende Petra in JordaniŽ of de pyramiden in Cairo.

Sinai-decor

Neckermann biedt 4- en 5-sterren accommodaties aan in de Taba regio en in Taba Heights, een nieuw toeristisch centrum met mooie, grote resorts, een klein centrum met winkels, terrassen en een golfbaan, met op de achtergrond een schilderachtige en bergachtig Sinai-decor. De meeste resorts bieden de populaire all inclusive formule aan, maar ook voor zij die half pension wensen is er keuze.

Unieke combinatie

Uniek is de combinatiereis Taba / JordaniŽ (Petra) waarbij het strandverblijf wordt gecombineerd met de highlights van JordaniŽ. Die highlights zijn o.a. Wadi Rum, een spectaculaire woestijn bekend van Lawrence of Arabia en natuurlijk Petra, de verborgen stad, de vroegere hoofdstad van het Nubische rijk, ťťn van de wereldwonderen.

Petra

Consumenten hebben komende winter de mogelijkheid Petra te bezoeken voor een fractie van wat normaal zo'n bezoek aan Petra kost. De transfer is per boot van Taba Heights naar Aqaba - een belevenis op zichzelf.

Excursie Cairo

Een verblijf in Taba is ook te combineren met een 4-daagse excursie naar Cairo, om deze levendige stad en wereldberoemde piramides te ontdekken. De bestemming Taba ligt van alle winter-strandbestemmingen het dichtst bij Cairo en is dus ideaal als combinatie cultuur + strand.

Boeken

Neckermann vliegt vanaf 1 november iedere zaterdag met Transavia naar Taba. Een vakantie naar Taba is te boeken vanaf 14 augustus 2007.

Page last modified on 23-02-2009 om 21:31