Met Corendon Naar Marokko

  Corendon biedt nu vier vluchten per week naar Marrakech aan: op dinsdag, vrijdag en zondag met Transavia vanaf Amsterdam en zaterdag met TNT Airways vanaf Brussel . De citybreaks bieden een optimale keuze uit sfeervolle comfortabele drie- tot vijfsterrenhotels.

Klimaat

Vanwege de ligging in het binnenland van Marokko biedt Marrakech juist in herfst, winter en voorjaar het aangenaamste klimaat. Alleen hartje winter, als de toppen van de Hoge Atlas een schitterend besneeuwd panorama bieden, is het 's avonds prettig een trui aan te trekken.

Marrakech op Unescolijst

De medina, de oude stad van Marrakech met zijn nauwe steegjes met handelaars en ambachtslieden, en de Djema el Fna, het plein dat elke avond weer een bonte kermis vormt van eetstalletjes, waarzeggers, dansers, acrobaten, slangenbezweerders en verhalenvertellers, zijn niet voor niets door Unesco opgenomen op de wereld erfgoedlijst.

Modern

Tegelijkertijd is Marrakech volledig berekend op de eisen van de moderne reiziger die 100 procent wil genieten van een zorgeloze vakantie. De moderne stadswijk Guťliz verrast met moderne restaurants en hippe bars en clubs. De citybreaks zijn te boeken voor 4, 5 of 8 dagen. Een driedaagse citybreak is te boeken vanaf Ä 249,- p.p. inclusief alle toeslagen en belastingen op basis van halfpension.

Slapen bij de BedoeÔenen

Vanuit Marrakech biedt Corendon drie achtdaagse Marokko-rondreizen aan:

Keizerlijke steden

Een onvergetelijke rondreis naar de vier koningssteden Marrakech, Rabat, Fez en Meknes en naar het moderne Frans georiŽnteerde Casablanca en de fascinerende Romeinse ruÔnestad Vollubulis.

Gouden Duinen

Een avontuurlijke rondreis met als hoogtepunt een woestijntrek per dromedaris met overnachting in een authentiek bedoeÔenenkamp aan de voet van een torenhoge zandduin;

Essaouria

Een ontspannende reis door de sfeervolle kuststad Essaouria en het bruisende Marrakech. Al deze rondreizen hebben een Nederlandstalige gids. Je boekt al een rondreis voor Ä 499,- per persoon incl. accommodaties, 6 dagen volpension en 2 dagen halfpension.

Page last modified on 11-05-2012 om 21:20