Holland International met Arkefly naar Isla Margarita

  Holland International, onderdeel van TUI Nederland, heeft de geheel nieuwe brochure Isla Margarita gelanceerd. Tot en met 31 oktober 2007 kunnen vakantiegangers wekelijks op maandag met Arke Fly, de luchtvaartmaatschappij van TUI Nederland, vertrekken naar het eiland in de Caribische zee. Het tropische klimaat en de ligging voor de noordoost kust van Venezuela maken de vakantiemogelijkheden naar Isla Margarita heel divers. Een strandvakantie op Isla Margarita is uitstekend te combineren met een avontuurlijke rondreis over het vasteland van Venezuela. Er is veel keuze in accommodaties en vanwege de belastingvrije status van het eiland kan er goedkoop gewinkeld worden.

Parel van de Caribbean

Isla Margarita wordt ook wel de Parel van de Caribbean genoemd en biedt alles wat een veeleisende vakantieganger van een Caribisch eiland mag vragen: 320 dagen zon per jaar, witte stranden en hotels variŽrend van eenvoudige tot luxe resorts op basis van all Inclusive.

Betaalbaar

HŤt grote verschil met andere Caribische eilanden is dat Isla Margarita zeer betaalbaar is. Naast een gunstig prijspeil is het eiland ook aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen, omdat een aantal hotels kinderen een gratis verblijf aanbiedt. Echte rustzoekers of sportievelingen boeken hun hotel op het Isla de Coche, een klein eilandje tien kilometer ten zuiden van Isla Margarita met veel wind- en kitesurfmogelijkheden.

Excursies

Afwisseling is een sleutelbegrip in de nieuwe brochure van ĎIsla Margarita' van Holland International. Er is ruimschoots aandacht voor de verschillende excursiemogelijkheden met onder meer een eilandtour, waarbij een Nederlands sprekende gids vakantiegangers kennis laat maken met de mooiste plekjes van het eiland.

Duiken en snorkelen

Verder zijn er vele mogelijkheden voor duik-, snorkel- en boottochten en een tweedaagse trip naar Canaima; het Nationale Park in het uiterste Zuidoosten van het vasteland van Venezuela.

Rondreizen

Naast de kortere excursies op en rond Isla Margarita zijn er ook twee rondreizen op het vasteland van Venezuela: de negendaagse 'Venezuela Caleidoscoop' voor een eerste kennismaking met Venezuela en de zestiendaagse 'Contrasten van Venezuela', waarbij men met alle hoogtepunten kennismaakt. Beide rondreizen beginnen en eindigen op Isla Margarita.

Page last modified on 23-10-2012 om 15:12