Markt Onder De Linden

  Tuinenliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen tijdens ‘Markt onder de Linden 2010’ in Noordwijk-Binnen. Het programma van dit bijzondere en kleurrijke evenement ziet er veelbelovend uit.

Tuinmarkt

De oude Voorstraat en het Lindenplein zijn een prachtig decor voor de presentatie van het veelsoortige aanbod van producten op het gebied van tuinen en het buitenleven. De mogelijkheid tot het bekijken van kunst en het luisteren naar live muziek maakt het dagje uit in Noordwijk compleet. In de directe omgeving van de markt zijn gezellige restaurants en gastvrije hotels aanwezig.

Open tuinen route

Er zijn dit jaar weer een groot aantal bijzondere tuinen te bezichten. Nieuw zijn een pas aangelegde tuin, die een oosterse sfeer ademt door gebruik te maken van grint, keien, flagstones, bamboe en in vorm gesnoeide planten en bomen. En een heerlijke tuin met een grote vijver en veel rozen en hortensia’s. De andere twee tuinen liggen vlakbij de zee. Ondanks de beperkingen van tuinieren in de duinen zijn deze liefhebbers er in geslaagd om een aantrekkelijke tuin met veel variatie en kleur aan te leggen.

Informatie

  • 19 en 20 juni 2010
  • Informatiepunt op het Lindenplein, voor de waterpomp. Voor € 3,50 is hier een programmaboekje met de open tuinen route verkrijgbaar.
  • http://www.deoudedorpskern.nl
  • Parkeren bezoekers
    Volg borden parkeren ‘Tuinmarkt’. Vanaf de parkeerplaatsen rijdt een pendelbus naar het marktterrein. Parkeren en pendelbus zijn gratis.
Page last modified on 08-06-2012 om 21:58