Maduro Travel Reisgids 2007

  Maduro Travel - al meer dan 50 jaar dé specialist voor reizen naar Aruba, de Nederlandse Antillen en het Caribisch vakantiegebied - presenteert voor zomer 2007 een compleet nieuwe en originele reisgids van 152 pagina's voor het totale aanbod naar de Caribbean.

De reisgids is gericht op sfeer en beleving en daagt vakantiegangers uit om het Caribisch gebied te ontdekken. De Caribbean is méér dan een strand met palmen en een warme, azuurblauwe zee. Je kunt er snorkelen, het regenwoud intrekken, de salsa dansen, een historisch stadsdeel verkennen of een mojito drinken, de favoriete rumcocktail van Hemingway.

Excursies

Nieuw is de mogelijkheid om bij boeking op vrijwel alle bestemmingen vooraf een of meer excursies bij te boeken en zijn persoonlijk reismenu samen te stellen. Zwemmen met dolfijnen, een culturele stadstour, een moonlight cruise of een spannende slingertocht door de jungle.

Doelgroep gericht

Om het zoveel mogelijk mensen naar de zin te maken, presenteert Maduro Travel een uitgebreid à la carte vakantiemenu naar 25 bestemmingen: 21 eilanden en 4 vakantielanden in het Caribisch gebied. De basis van een reis is een pakketreis met vlucht, een verblijf van 7 nachten en het vervoer van de luchthaven naar het verblijfsadres. Alle toeslagen en taxen zijn inbegrepen, zoals wettelijk verplicht met ingang van 1 april 2007.

Uitbreiding

De pakketreis kan bij boeking uitgebreid worden met een rondreis van drie tot negen dagen, een trouwarrangement, excursies, een duikpakket, een (zeil)cruise, autohuur, island hopping...

Bestemmingen

Maduro Travel heeft als bestemmingen opgenomen: Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten, Anguilla, Antigua, de Bahama's, Barbados, Costa Rica, Cuba, Dominica, Dominicaanse Republiek, Florida, Grenada, Guadeloupe, Jamaica, Martinique, Mexico, Puerto Rico, , Suriname, Tobago, Virgin Islands.

Meer info

Page last modified on 29-09-2014 om 13:07