Logies Met Ontbijt 2007

  Bed and Breakfast Het Paradijs in Kerkwijk (Bommelerwaard/Gelderland), Huize Wonderdendam in Onderdendam (Groningen) en Spaensweerd te Brummen (Gelderland) zijn genomineerd voor de titel Beste Bed & Breakfast 2007. De prijs, die voor de vijfde keer wordt uitgereikt, is een intitiatief van de landelijke Stichting Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer.

In het afgelopen jaar is een groot aantal bijzondere B&B's bezocht en gecontroleerd door zogenoemde mysterie guests. Uiteindelijk heeft een onafhankelijke kwaliteitscommissie de drie, nu genomineerden Bed & Breakfasts voorgedragen. Naast de standaard kwaliteitseisen als praktisch comfort en hygiŽne zijn de huizen ook geselecteerd op authenticiteit, gastvrijheid en sfeer.

Bekendmaking

De bekendmaking van de prijswinnaar Beste Bed & Breakfast 2007 vindt plaats op 4 november om 13 uur in restaurant Buitenlust in Amerongen (Gelderland). Daar wordt dan ook de Pronkkamergenotendag van de Stichting ĎKarakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer' gehouden. De prijs wordt uitgereikt door Rien van den Anker, hoofd Pers en PR van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Droomlocaties

Voor alle B&B's, die zijn aangesloten bij de Stichting ĎKarakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer', geldt dat het ware droomlocaties zijn. De bijzondere huizen liggen verspreid over heel Nederland en zijn te vinden op het platteland, in dorpen en in de steden. 'Een gast wordt in deze huizen als een vorst onthaald', aldus de organisatie.

Meer

Page last modified on 11-10-2007 om 20:26