LEGOģ In Thermenmuseum Heerlen

  Na het geweldige succes van de LEGO activiteiten in het Thermenmuseum van 2009, komt het leukste speelgoed van Europa weer terug in Heerlen. Groter en vooral leuker! De leden van verzamelvereniging De Bouwsteen laten ook nu weer de mooiste LEGO uit hun collecties zien.

Zelf mee doen

In het de tentoonstelling zie je niet alleen speelgoed van LEGO uit de oude doos, maar ook komt het moderne speelgoed aan bod met verschillende themaís waaronder City en Star Wars. Ook zie je interessante filmpjes over LEGO en kun je lekker gamen met computerspellen van LEGO. Je kunt natuurlijk niet alleen kijken naar LEGO, maar er ook zelf mee aan de slag. Een grootse uitdaging wacht hier op jou, bouw de stad van de toekomst in LEGO.

Extra weekend activiteiten

In de weekenden zijn er extra LEGO activiteiten in het Thermenmuseum Zo zie je spannende avonturen van Clutch Powers in de LEGO film en kun je deelnemen aan de bouwwedstrijden in het Thermenmuseum waarbij je kans maakt deel te nemen aan de Bouwmeesterwedstrijd tijdens LEGO WORLD. Kijk voor meer informatie over de weekendactiviteiten op onze website http://www.thermenmuseum.nl

Page last modified on 05-07-2010 om 21:03