Nieuw Landal park aan het Vierwoudstedenmeer in Zwitserland

  Landal heeft afgelopen weekend de eerste gasten verwelkomd in Landal Vierwaldstšttersee bij Morschach, het eerste park van de reisorganisatie in Zwitserland. Het is schitterend gelegen op een plateau aan het Vierwoudstedenmeer op nog geen 850 kilometer van Utrecht en aan de voet van de Alpenreuzen Pilatus en Rigi.

Het nieuwe Landal park aan het Vierwoudstedenmeer in Zwitserland

Op het nieuwe park staan 42 comfortabele 4-, 6-, 8- en 10-persoonsappartementen met balkon of terras. Verder zijn er een overdekt zwembad met whirlpool, stoombad, massagedouche, wildwaterbaan, waterval, 100 meter glijbaan en apart kinderbad met glijbaantje.

Uitgebreid

Voorts zijn er een uitgebreid wellness-, thermen- en saunacomplex en een fitnesscentrum. Daarnaast kunnen op het park activiteiten als badminton, squash, bowling, tennis, tafeltennis en minigolf worden ondernomen. De appartementen zijn riant ingericht en van alle gemakken voorzien

De appartementen zijn riant ingericht en van alle gemakken voorzien:  de woonkamer.

Zomer en winter

Net als de vier parken in Oostenrijk en het park in TsjechiŽ is het park zeer geschikt voor zowel zomergasten als wintersportgangers voor het Zwitserland, zoals jonge gezinnen met kinderen die hun eerste kennismaking met de wintersport bij het vertrouwde Landal willen doorbrengen.

Tweede park

Landal bouwt momenteel aan een tweede park in Zwitserland. Dit luxe resort komt aan de Walensee, gelegen tussen ZŁrich en Chur. De opening van dat park staat gepland voor december 2008.


Landal `GreenPark

Landal beheert en exploiteert 60 bungalowparken in Nederland, BelgiŽ , Duitsland , TsjechiŽ, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 10.000 vakantiebungalows.

Page last modified on 12-05-2012 om 10:07