Landal Skibestemmingen

  Het aanbod van wintervakantiebestemmingen bij Landal is uitgebreid met Resort Walensee. Het resort, het tweede in Zwitserland van Landal, ligt aan het gelijknamige meer in de Ostschweiz tussen ZŁrich en Chur. Het biedt direct toegang tot het skigebied Flumserberg, ťťn van de meest sneeuwzekere regio's van Zwitserland. Hier is op een hoogte die varieert van 1.220 tot 2.222 meter, zoín 65 km. aan uitstekend geprepareerde pistes in elke moeilijkheidsgraad uitgezet. Via de Terza-afdaling kan men bij goede sneeuwcondities tot aan het park skiŽn.

Met de toevoeging van Landal Walensee biedt Landal nu wintervakanties in tien skiregioís in Oostenrijk, TsjechiŽ, Duitsland, BelgiŽ en Zwitserland.

Nieuw gebouwd

Het nieuw gebouwde Landal Walensee biedt 153 bijzonder luxe ingerichte accommodaties: penthouses, appartementen, hotelkamers en villaís voor 4 tot 10 personen, variŽrend in grootte van 70 tot 180 vierkante meter. Vele hebben een riant uitzicht over het meer en zijn o.a. voorzien van (buiten)open haard en een flatscreen-TV in woon- en slaapkamer.

De extra luxe types beschikken over een eigen sauna en whirlpool. Het park wordt gecompleteerd met diverse restaurants, bars en een wellnesscentre met zwembad, fitness en sauna.

Boekbaar

Landal Walensee is vanaf nu boekbaar voor aankomsten vanaf 3 januari a.s. Het is het tweede park voor Landal in Zwitserland; vorig jaar opende Landal al zijn eerste park aan het Vierwoudstedenmeer.

Jonge kinderen

Landal is goed ingespeeld op gezinnen met jonge kinderen, die buiten de schoolvakanties op wintersport willen.

Uitbreiding

Bij Landal Hochmontafon (Oostenrijk) introduceert Landal de komende winter een spectaculaire attractie: de Alpine-Coaster-Golm. Het is een mix tussen een rodelbaan en achtbaan, waar men op een 2-persoons slee zelf het tempo bepaalt van de 2,6 km lange afdaling.

Favoriet

Het Lipno skigebied rondom Landal Marina Lipno is het meest favoriete skigebied in TsjechiŽ. Met name voor beginnende skiŽrs en gezinnen met jonge kinderen is dit uitermate geschikt. Zo kunnen zij o.a. genieten van het kinderskiland Fox park, dat pal naast Landal Marina Lipno ligt.

Helft meer capaciteit

Het skigebied is o.a. voorzien van nieuwe liften met een vijftig procent hogere capaciteit. Daarnaast zijn de pistes van Marina Lipno uitgebreid naar 7,2 kilometer. Door een nieuwe sneeuwmachine kan de kwaliteit van de pistes worden verbeterd.

Tien bestemmingen

De 10 winterbestemmingen van Landal op een rijtje:

Landal Skilife Oostenrijk

Landal Skilife Zwitserland

Landal Skilife Tsjechië

Landal Skilife Duitsland

Landal Skilife BelgiŽ

Page last modified on 12-05-2012 om 10:06