Kleurrijke festivals in India te boeken bij Tiara Tours

  In India, het land van de tempels, de geurige markten en de kleurrijke bevolking, vinden jaarlijks een aantal unieke festivals plaats zoals de Pushkar Camel Fair en de Ganga Mahotsav. Tiara Tours kan een bezoek aan elk van deze festivals verzorgen. Van compleet verzorgde luxe reizen tot alleen vervoer en accommodatie, alles is mogelijk.

Uw reis Op Maat

Tiara Tours, gespecialiseerd in niet-alledaagse bestemmingen, biedt naast deze festivalreizen een 5-tal uitgebreide rondreizen aan naar India. Buiten deze rondreizen kunnen wij voor elke reiziger een reis Op Maat samenstellen naar dit bijzondere land. Dus geen overvolle groepsreizen waarbij de reiziger gebonden is aan vaste reisschemaís of vaste vertrekdata, maar een individuele reis, helemaal afgestemd op ieders droomwensen.

Aanbiedingen!

De beste tijd voor een bezoek aan India is november tot half februari. Echter, degene die eerder af willen reizen hebben geluk. Tiara Tours heeft nu 2 aanbiedingsreizen; een 5-daagse reis naar De Gouden Driehoek en een 10-daagse reis Kleurrijk Rajasthan. Fantastische bestemmingen tegen lage prijzen. Deze aanbiedingsreizen gelden tot vertrek eind september.

Page last modified on 10-05-2012 om 20:15