Nieuw bij Keycamp: rondreizen Adriatische kust

  Ontdekkingstocht met de auto, overnachten midden in de natuur Fly & drive of reis per eigen auto naar de Adriatische kust en overnacht op de topcampings van Keycamp; dat is een van de nieuwe avontuurlijke hoogtepunten uit het reisaanbod voor deze zomer.

Ideaal voor ondernemende stellen die op zoek zijn naar een ontdekkingsvakantie in deze prachtige ongerepte en zonnige streek. Lekkere wijn in Kroatië, heerlijk eten in Italië, frisse lucht en een overweldigende natuur bij het ontwaken op één van de campings van Keycamp. Kortom, dé ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Adriatische kust

De Adriatische kust is hot deze zomer; ook bij Keycamp Holidays, de luxe campingreisorganisatie die het buitenleven zoveel mogelijk combineert met de luxe van thuis. Keycamp biedt een viertal campings aan in deze streek, één in Caorle <$1> (Pra delle Torri)<$1> , twee in Cavallino Garden Paradiso en Ca' Savio -Italië; en één in Porec (Lanterna Camp)> -Kroatië. Deze Campings aan de Adriatische kust vormen een ideale uitvalsbasis voor een rondreis langs de Adriatische kust. Allemaal op uitstekende locaties en goed onderling bereikbaar

Eigen tempo, heerlijk slapen

De reis naar de Adriatische kust kan per eigen auto óf de vakantieganger kan eerst vliegen naar Noord-Italië en op de luchthaven een auto huren. Dit kunt u allemaal heel gemakkelijk boeken via Keycamp. De rest van de reis kunt u helemaal zelf inplannen, een kampeervakantie op maat dus.

Italië

De streek rond Venetië is bij velen al bekend vanwege het prachtige landschap, het uitstekende eten en de schitterende cultuur. Breng een bezoek aan Venetië per watertaxi en ontdek het Grande Canal en de beroemde Rialtobrug, of bezoek het plein van San Marco. De stacaravans van Keycamp staan op zonnige staanplaatsen en sommige campings beschikken over een privé strand.

Kroatië

Istrië, het grootste schiereiland van Kroatië, ligt aan de Adriatische zee. Een vakantiebestemming ten top! Hier vindt u prachtige stranden en brede baaien. Een aanrader om te bezoeken is het Nationale park Brijuni - een groep van veertien eilanden in de Adriatische Zee. Deze eilanden kunnen onder begeleiding van een gids of op eigen gelegenheid te voet of per fiets ontdekt worden.

In Kroatië zijn ook prachtige uitgestrekte wijngebieden te vinden. Deze liggen rondom het levendige havenstadje Porec aan de westkant van het schiereiland Istrië. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere Istrische wijnen, dan kunnen er ook speciale wijntochten gemaakt worden.

Page last modified on 10-05-2012 om 22:10