Boomhut bij Keycamp als vakantieverblijf

  Keycamp, specialist op het gebied van luxueuze kampeervakanties, introduceert voor zomer 2008 iets compleet nieuws: de boomhut als vakantieverblijf.

Avontuurlijk kamperen hoog in het groen, dat kan in de Franse boomhutten die Keycamp nieuw in het programma voor 2008 heeft opgenomen.

Welk (volwassen) kind droomt er niet van? Slapen tussen de vogels en eekhoorns, in een echte boomhut hoog in de bomen. Wie deze originele, milieuvriendelijke en avontuurlijke manier om te overnachten wil boeken, kan bij Keycamp kiezen uit drie populaire Franse campings.

In opmars

De natuuraccommodatie is enorm in opmars. Van Afrika tot in Amerika en van Australië tot in Europa kom je steeds meer stijlvolle, comfortabele en vooral originele ‘back-to-nature' accommodaties tegen.

Keycamp haakt in op deze trend met boomhutten op drie Keycamp campings in het meest geliefde campingland Frankrijk. Het gaat om La Croix du Vieux Pont bij Parijs, Château des Ormes en La Grande Métairie in Bretagne. Op deze campings zijn rondom de dikke stammen van levende bomen prachtige boomhutten gebouwd.

De boomhut, bestaat uit een hutkamer met één tweepersoonsbed (foto) en één eenpersoonsbed en een hutkamer met drie eenpersoonsbedden. Tussen de hutkamers bevindt zich een ruim terras met een veilig houten hek.

De boomhutten hebben een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter en zijn geschikt voor iedereen met een avontuurlijke instelling. Zelfs voor kleine avonturiers vanaf 2 jaar.

Houten trap

Een veilige houten trap biedt toegang tot het gezellige terras tussen de hutten waar een stijlvolle set houten tuinmeubilair voor comfort zorgt. De boomhut is voorzien van twee ‘droge' toiletten en is verder een echte natuuraccommodatie zonder stromend water, elektriciteit of keuken.

Huttent en extra's

Om het comfort en de flexibiliteit verder te vergroten, hebben de boomhutbewoners tijdens hun hele verblijf ook een volledig uitgeruste Huttent (4,3 x 6m) ter beschikking. Het is dus mogelijk ook eens een nacht op vaste grond door te brengen en zelf bij deze tent te koken.

De huttent is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers, een barbecue (mits toegestaan), koelkast met vriesvak, 4 -pits gasstel met grill en een elektrisch stopcontact. Daarnaast kunnen de boomhutbewoners gebruik maken van alle (gratis) Keycamp extra's zoals de Keycamp Fun Stations, het kinderpakket, linnenpakketten en routes.

Prijsindicatie

De prijs van een boomhut inclusief huttent varieert per vertrekdatum. Begin mei is een boomhutvakantie met 6 personen mogelijk vanaf € 80,- per nacht. De prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, toeristenbelasting, gas & elektriciteit en gratis extra's.

Keycamp.nl

Of u nu op vakantie gaat met baby's, peuters, kleuters of tieners, Keycamp biedt voor iedere leeftijdsgroep verschillende activiteiten aan.

Page last modified on 10-05-2012 om 16:06