Op kampeervakantie met de kinderen in Florida

  Altijd al met de kinderen in Amerika willen kamperen? Met vier aantrekkelijke campings in het altijd zonnige Florida maakt Eurocamp, trendsettende aanbieder van luxe campingvakanties, dat mogelijk. En de vele attracties van de Sunshine State zorgen verder voor een onvergetelijke vakantie.

Superoplossing

Een camper is vaak onhandig (zeker bij de attractieparken), een appartement of hotel bindt je teveel aan één plaats en motels zijn voor kinderen niet de ideale speelplek. Vandaar dat Eurocamp de ‘Europese kampeervakantie' in Florida als oplossing bedacht: Overnachten in een volledig ingerichte cabin, stacaravan of lodge op een gezellige camping met uitgebreide sport- en spelmogelijkheden.

Lage dollar

Nu de Amerikaanse dollar zo laag staat, is Florida een extra aantrekkelijke bestemming voor wie een zonnige en complete gezinsvakantie zoekt. Het aanbod in Florida aan parken en andere attracties is groot genoeg om ouders en kinderen in alle leeftijden een wekenlange supervakantie te bezorgen.

Handig gelegen

Alle vier de campings van Eurocamp in Florida zijn handig gelegen bij grote attracties. Er is geen minimumverblijfsduur per camping, dus elke combinatie is mogelijk. De kwaliteit wordt gegarandeerd door KOA, dé campingorganisatie in Noord-Amerika. Alle accommodaties zijn voorzien van airco en staan op een ruime plaats met barbecue. Kinderen zijn bijzonder welkom en voelen zich er onmiddellijk thuis.

Informatie:

De vier campings, te boeken van 1 april t/m31 oktober, zijn:

  1. Happy Camper Place in Kissimmee, vlakbij Orlando. Een oase van rust na de duizelingwekkende avonturen in Magic Kingdom, MGM Studios, Sea World en het Kennedy Space Center. Tropische begroeiing en uitgebreide speelmogelijkheden.
  2. Madeira Beach bij St. Petersburg, ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de stranden aan de Golf van Mexico. De camping biedt veel schaduw en een schitterend zwembad.
  3. Marco Island bij Napels, dé plek om het Everglades Nationaal Park te bezoeken of het museum met de woonhuizen van Henry Ford en Thomas Edison. Ideaal voor natuurliefhebbers.
  4. Sugarloaf Key op Key West, idyllische camping aan het strand. Key West is het zuidelijkste puntje van Florida en één van de leukste toeristenplaatsjes van Amerika met een geheel eigen, Caribische atmosfeer.

Eurocamp.nl

Page last modified on 10-05-2012 om 15:57