Huis & Tuin 2008

  Op 22, 23 en 24 februari 2008 vindt in Evenementenhal Rijswijk de derde editie van de beurs Huis & Tuin plaats. De beurs is bedoeld voor iedereen die inspiratie op wil doen en de laatste trends op het gebied van wonen en tuinieren op de voet wil volgen. Voor iedere plek in en om het huis kan men ideeŽn op doen of producten aanschaffen tijdens deze sfeervolle beurs. Er zijn vakkundige specialisten aanwezig die de bezoekers kunnen adviseren en informeren, als het gaat om het inrichten van de woning of tuin, of zelfs op financieel gebied.

Exposanten

Tijdens deze sfeervolle beurs presenteren exposanten hun nieuwste en mooiste collecties voor interieur en tuin, zoals binnen- en buitenmeubilair, decoratieve woonaccessoires, tuinproducten, vloeren, keuken- en badkameraccessoires. Uiteraard zullen ook mooie modeltuinen, die volop inspiratie bieden niet ontbreken tijdens de beurs Huis & Tuin 2008!

Extra aandacht voor de doe-het-zelver

Tijdens de beurs Huis & Tuin 2008 zal naast de woninginrichting en het tuinieren ook het element "klussen" deel uit gaan maken van de beurs. Op klusgebied zal er dan ook van alles te zien en te doen zijn voor de echte doe-het-zelver. In samenwerking met bouwmarkt Hornbach uit Wateringen worden de activiteiten op het klusplein mogelijk gemaakt. Daarnaast zijn er diverse leveranciers van doe-het-zelf producten aanwezig op de beurs. Er vinden verschillende demonstraties plaats op het klusplein, waar de bezoekers ook zelf alle onderdelen kunnen uitproberen.

Openingstijden:

vrijdag 22 februari
11.00 - 21.00 uur
zaterdag 23 februari
11.00 - 21.00 uur
zondag 24 februari
10.00 - 17.00 uur

Entree

Volwassenen
Ä 7,-
Kinderen 2 t/m 10 jaar
Ä 4,- inclusief toegang tot Kinderspeelstad
Page last modified on 12-11-2010 om 11:23