Goedkoop Naar Vietnam

 

Vanaf maart 2011 goedkoop naar Vietnam met Tiara Tours

Tiara Tours, specialist in niet-alledaagse reizen, biedt individuele rondreizen aan naar Vietnam. Deze reis kan het gehele jaar geboekt worden, maar vooral het voorjaar (maart/april) is een perfecte periode om deze tropische bestemming in zuidoost AziŽ te bezoeken.

LOT Polish Airlines start vluchtverbinding Amsterdam Ė Hanoi

Vanaf maart 2011 is het mogelijk om al vanaf Ä 550,- p.p. incl. tax naar Vietnam te vliegen met LOT Polish Airlines. De vluchten amsterdam Ė hanoi vertrekken elke maandag, woensdag en zaterdag vanaf Schiphol. Omdat de overstap tijd in Warschau slechts anderhalf uur bedraagt, is de totale reistijd ook nog eens korter dan gebruikelijk. De retourvlucht Hanoi Ė Amsterdam vertrekt elke zondag, dinsdag en donderdag. Behalve vanaf Amsterdam is het ook mogelijk vanaf Brussel, Dusseldorf of Frankfurt te vliegen.

19-daagse rondreis Vietnam van Noord naar Zuid

Tiara Tours heeft een 19-daagse individuele Vietnam-rondreis samengesteld waarmee reizigers de absolute hoogtepunten van het land bezoeken. Vietnam is een explosie van indrukken en uitersten. In de "Cu Chi" Vietcong tunnels ervaart men hoe vernuftig deze Cu Chi tunnels daadwerkelijk zijn. In Halong Bay is het op een authentieke jonk heerlijk ontspannen tussen het karstgebergte. De gidsen van Tiara Tours, van ťťn van de kleurrijke etnische minderheden, begeleiden de reizigers met plezier door de schitterende groene rijstvelden.

De unieke combinatie van heerlijk eten, vriendelijke bevolking, Franse koloniale architectuur, Chinese boeddhistische tempels en de ruÔnes uit de Cham periode, maken dit land tot een onvergetelijke ervaring!

Page last modified on 12-05-2012 om 10:01