Glamping bij Suncamp holidays

  Suncamp holidays maakt glamping op een topcamping mogelijk! Suncamp holidays heeft 120 nieuwe SunLodges neergezet op 9 campings in Europa. Suncamp holidays heeft deze SunLodges zelf ontwikkeld. De nadruk ligt op ruimte en comfort. Daarmee onderscheiden de vijf soorten SunLodges zich van een gewone stacaravan of tent.

De SunLodges Aspen is een mooi afgewerkte luxe mobil home geschikt voor zes personen. Het aangrenzende terras is overdekt.

De SunLodges Redwood is een grote luxe cabin voor 5 personen. De twee slaapkamers zijn voorzien van riante bedden met goede matrassen en hebben elk een eigen badkamer. Op het overdekte terras staan teakhouten meubelen.

De SunLodges Maple is een cabin geschikt voor vier personen en een kind. Ook de Maple heeft maar liefst twee badkamers, elk met een eigen toilet en douchecabine.

Nieuw in 2011 zijn de lodgetenten. De SunLodges Safari is een in Afrikaanse sfeer, stijlvol ingerichte lodgetent. Het terras is overdekt en beschikt over luxe teakhouten tuinmeubilair.

De SunLodges Jungle is de luxere variant van de SunLodges Safari, de tent heeft een eigen badkamer met toilet.

Alleen beschikbaar op de Franse camping La Vallee Verte is de extra luxe Royal Lodge. Deze sprookjesachtige designtent is speciaal ontworpen voor kampeerders die willen genieten van hoogstaande luxe en comfort. Een prachtige houten vloer over 60 vierkante meter biedt ruim plaats aan vier personen. De luxe en moderne keuken is het middelpunt van de bijzonder ruim en comfortabel ingerichte lodge. Een wijds uniek uitzicht en een airconditioning op de slaapkamers zorgen voor de ultieme glamping ervaring!

`SunLodges zijn te vinden op bijna 20 campings van Suncamp holidays. `SunLodges staan altijd op een specifieke plaats van de camping. Een overnachting in een `SunLodge betekent altijd dat de camping er speciaal voor is uitgezocht: een hoog voorzieningenniveau, fijne uitstraling, mooie omgeving en een aangename sfeer. Suncamp holidays hanteert hiermee haar eigen kritisch selectiebeleid om haar gasten optimaal te kunnen bieden wat ze vragen. Luxe en comfort gecombineerd met de vrijheid van buiten zijn.

Meer Glamping

Page last modified on 12-05-2012 om 10:11