Gambia Winterzon Bestemming

  De komende wintermaanden er even tussen uit om een weekje te zonnebaden? Internet reisorganisatie Jiba heeft naast de bestemmingen Canarische eilanden, Madeira, Malta, Portugal, Spanje en tunesie nu ook zonovergoten Gambia in haar winterzonprogramma opgenomen.

Zonzeker

Met een gemiddelde jaartemperatuur van 27 graden is het een zonzekere bestemming. Veel zon, zee en strand en qua sfeer een andere ervaring dan aan de Middellandse Zee

Druk of juist rustig

Naast de levendige hoofdstad Banjul heeft men ook keuze uit sfeervolle plaatsjes en toeristische centra als Bakau, Kololi en Kotu. Voor wie iets rustigere bestemmingen zoekt zijn Brufut en Bijilo geschikte opties.

Wil men tijdens de vakantie meer dan alleen aan het strand liggen, dan biedt de rondreis naast strand ook natuur en cultuur. Qua prijsniveau is Gambia een aantrekkelijk land. Een 8-daagse Gambia vakantie op basis van logies en ontbijt is al boekbaar vanaf Ä 456 per persoon. Gambia wordt aangeboden tussen 18 december 2007 en 1 april 2008. Men kan kiezen uit 8-, 15- of 22-daagse vakanties. De 6 uur durende vlucht naar Banjul wordt uitgevoerd met transavia. Doe-het-zelvers zijn bij Jiba aan het goede adres. Men kan desgewenst ook alleen een losse ticket naar Gambia boeken.

Regionale luchthavens

Tevens kan men voor bepaalde winterzonbestemmingen nu naast Schiphol ook vanaf de regionale luchthavens Rotterdam, Eindhoven en Groningen vertrekken.

Page last modified on 10-05-2012 om 20:11