Fietsgids Berlijn

  Met een Odyssee reisgids stel je je eigen gids samen. Odyssee heeft een aanbod waaruit je als reiziger kunt kiezen. Zo laat je weg wat je al weet of niet interessant vindt en betaal je alleen voor de informatie die je wilt weten. Odyssee gidsen zijn als pdf-bestand te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen en je eigen reisgids wordt samengesteld.

Sinds kort heeft Odyssee ook een fietsgids voor Berlijn. Berlijn is een uitgestrekte en groene stad. Door het ontbreken van heuvels en bergen is de fiets het ideale vervoermiddel om de stad te ontdekken. In de gids staan zes routes, variŽrend in afstand van 7,5 tot 18 kilometer. Zo kun je zelf kiezen welke diverse kanten van Berlijn je wilt gaan zien. Het populaire en trendy Prenzlauerberg, het groene westen en het oude Oosten en uiteraard is er een route langs de (restanten van) de Muur. Al fietsend zie je de bekende en onbekende kanten van Berlijn.

Elke route in de gids laat een aspect en geschiedenis van Berlijn zien. Uiteraard kun je zo lang als je wilt over een route doen. Mogelijkheden om af te stappen zijn er genoeg in Berlijn!

Page last modified on 23-10-2012 om 15:33