Eurocamp Klaar Voor Lange Meivakantie 2009

  Nederland heeft de smaak te pakken van de lange vakantie in mei, die voor 2009 van 28 april tot en met 5 en soms zelfs 10 mei in heel veel schoolagenda's komt. Na het succes van dit jaar, waarin campingvakantiespecialist Eurocamp zelfs vier keer zoveel boekingen kreeg ten opzichte van het jaar daarvoor, is de organisatie daarom nu al klaar voor 2009.

Erg populair waren in 2008 voor de meivakantie o.a. campings Lí…toile díArgens aan de CŰte díAzur, Norcenni Girasole Club in Toscane en Saint Avis Loisirs in de Dordogne.

Zeventig campings

Voor de meivakantie 2009 kan de klant bij Eurocamp kiezen uit een aanbod van ruim zeventig campings. Net als afgelopen jaar lijken de zonnige bestemmingen in Zuid-Frankrijk en ItaliŽ favoriet. Maar ook Amerika is wederom in trek bij gezinnen voor een twee-weekse vakantie begin mei.

Voordelig

Nog een groot voordeel van een vakantie in het voorjaar is de prijs. De tarieven zijn een stuk lager dan in het hoogseizoen en in combinatie met de vroegboekkorting van Eurocamp wordt op meivakantie gaan helemaal aantrekkelijk.

Wie vůůr 1 december 2008 boekt krijgt op een groot aantal bestemmingen in het voor- (en na-) seizoen 10% korting. En dan zijn er ook nog vaste seizoensaanbiedingen zoals 14=12 en 7=6.

Data

In 2009 is de officiŽle meivakantie in alle regioís van 25 april tot en met 5 mei voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Veel scholen verlengen de vakantie zelfs tot en met 10 mei. Het is uiteraard aan te bevelen de juiste vakantiedata bij de onderwijsinstelling zelf te checken.

Internet: www.eurocamp.nl

Page last modified on 10-05-2012 om 15:48