Eliza Was Here Breidt Aanbod Uit

  Terwijl de reisindustrie de consument met last minute aanbiedingen bestookt om het hoofd boven water te houden, blijft reisorganisatie Eliza was here zelfs in tijden van economische neergang haar vakantieaanbod gestaag uitbreiden. Van de recessie heeft ze geen last.

Hotel Emelisse op Kefalonia

Op de bestemmingen Kefalonia en Zakynthos, deel uitmakend van de Griekse Ionische eilanden, en op Corfu en Tenerife zijn vier nieuwe accommodaties toegevoegd.

Kefalonia

De nieuwste aanwinst op het groene en ruige Kefalonia is het 5-sterren boutique Grace Emelisse hotel in het uiterste noorden van het eiland. Het ligt prachtig aan de kust met schitterend uitzicht op zee. Bijzonder is de stenen kapel op het hotelterrein waar huwelijken voltrokken worden. Eliza was here biedt op Kefalonia nu keuze uit twaalf accommodaties.

Zakynthos

Ook op Zakynthos Ėbekend onder meer om de duizenden schilpadden die iedere zomer op het strand hun eieren leggen- is met tien accommodaties volop keuze. Het Belvedere hotel in het uiterst zuidoostelijk gelegen plaatsje Vassilikos is de nieuwste aanwinst. Een modern hotel met ruime kamers en suites, tegen een heuvel gebouwd en omringd door cipressen, op 20 minuten rijden van Laganas, dť uitgaansstraat van het hele eiland.

Corfu

De nieuwste Eliza aanwinst Villa Elia op Corfu wordt gerund door een Nederlands echtpaar. Het ligt op een rustige locatie in het plaatsje Ano Korakiana en wordt omgeven door oude olijfgaarden. De villa biedt ruimte aan vier tot acht personen en is van alle luxe en gemakken voorzien.

Tenerife

Tenerife een massabestemming? De tien accommodaties die men er via Eliza was here kan boeken bewijzen het tegendeel. Dat geldt ook voor het jongste vakantieadres: Finca la Dica telt twee appartementen, die naast elkaar liggen midden tussen de wijngaarden en fruitbomen.

Meer nieuws Eliza was here

Page last modified on 10-05-2012 om 15:46