Eliza Was Here Griekeland

  Reisorganisatie Eliza was here heeft zes nieuwe accommodaties toegevoegd aan haar vakantieaanbod op de Ionische eilanden in Griekenland: drie op Lefkas, twee in Kefalonia en een op Zakynthos. Uiteraard voldoen ook deze vakantieadressen aan de uitgangspunten van de eigenzinnige reisorganisatie: geen torenhoge hotelfabrieken in drukke oorden, maar kleinschalige accommodaties met zwembad en gelegen in een groene en rustige omgeving.

Kefalonia

Het groene en ruige Kefalonia is een minder bekende bestemming maar het eiland heeft talrijke schitterende stranden en jachthavens. De nieuwste aanwinst is het 5-sterren Ionian Dreams Villas dat uit twee luxe villaís bestaat in het dorpje Svoronata. De villaís Ė geschikt voor 2 tot 6 personen - bestaan uit twee verdiepingen, hebben onder meer (satelliet)televisie, een DVD speler en een stereo plus draadloze internetverbinding. De villaís beschikken tevens over een eigen zwembad. Tevens is het 4-sterren Voldiera Guesthouse nieuw opgenomen: een landgoed met zes kamers. Het totale aanbod van Eliza was here op Kefalonia bestaat uit negen accommodaties.

Zakynthos

Op Zakynthos biedt Eliza was here nu ook Arresti Mountain Villas aan: een groot landgoed met verschillende villaís. Ze kijken uit over de olijf- en wijngaarden en een dicht pijnbomenbos tot aan de Adriatische zee. Vanwege de aanwezigheid van aparte kinderbadjes ook geschikt voor families met jonge kinderen.

Lefkas

Aan de noordkust van het eiland Lefkas heeft Eliza een vierde accommodatie opgenomen. Het kleinschalige Mira Resort Maisonettes heeft slechts negen huisjes die alle een prachtig uitzicht op zee hebben. De roze maisonnettes, die geschikt zijn voor twee personen, bestaan uit twee verdiepingen van elk 22 m2. Het ontbijtbuffet is inclusief en wordt geserveerd in de ontbijtruimte bij het zwembad.

Page last modified on 12-05-2012 om 09:56