Baobab biedt bijzondere eclipsreis naar China

  De specialist in actieve en avontuurlijke rondreizen op een eerlijke manier, Baobab Reizen, biedt in juli een bijzondere eclipsreis aan. Op woensdag 22 juli 2009 is de langste zonsverduistering van de 21ste eeuw te zien in China. Voor wie niet wil wachten tot de volgende mogelijkheid in 2016. Baobab heeft lang van tevoren plaatsen gereserveerd in de honderd procent verduisteringszone op ongeveer honderdvijftig kilometer ten westen van Shanghai; de regio ten zuiden van het Taihu-meer. Dit is de laatste kans om een eclips boven het vaste land te zien tot 2016!

Exclusieve reis

Precies op de plek waar de plaatsen zijn gereserveerd duurt de zonsverduistering het langst. De eclips heeft in China een totale verduisteringsduur van zes minuten, terwijl dit bijvoorbeeld in 1999 boven Noord-Frankrijk slechts twee minuten was. Het totale verduisteringsproces duurt zoín vier uur.

Andere hoogtepunten

Naast het meemaken van de zonsverduistering bezoek je op deze tien, vijftien, twintig of dertig daagse rondreis door China onder anderen ook de steden Beijing, Xiahe en Shanghai.

Page last modified on 12-05-2012 om 09:55