Duikfestival 2007 Curašao

  Curašao is een van de indrukwekkendste duikbestemmingen in het Caraibisch gebied. Het wordt ook tot de top bestemmingen gerekend voor beginnende duikers enje vindt er Mushroom Forrest, een van de beste duiklocaties ter wereld. Curašao wil, na het succes van 2006, ook dit jaar weer tijdens een festival haar indrukwekkende onderwaterwereld delen met duikers uit de hele wereld.. Van 26 mei tot 2 juni 2007 wordt het Curašao Dive Festival 2007 op het eiland gehouden

Hele week

Tijdens het duikfestival 2007 kunnen bezoekers een week lang iedere dag deelnemen aan begeleide kant- en bootduiken voor beginners of gevorderden, workshops, seminars en lezingen. Het avondprogramma is ook goed gevuld met onder meer live entertainment, film kijken op het strand, barbecues en nachtduiken.

Pakketten

Deelnemers kunnen zich gratis inschrijven voor een hele week, maar het is ook mogelijk om twee of drie dagen aan het programma deel te nemen en de rest van de vakantie te gebruiken om het eiland te ontdekken. Veel locale duikscholen en duikhotels bieden speciaal voor deze week voordelige pakketten aan.

Duikexperts

Net als vorig jaar zijn er ook nu weer interessante workshops, met medewerking van wereldbekende duikexperts. Ty Sawyer, hoofdredacteur van Sport Diver Magazine (officiŰle publicatie van de PADI Divers Society in Amerika), ervaren reiziger en fotograaf, geeft Wild about Curašao workshops en wil cursisten laten zien wat Curašao als duikbestemming te bieden heeft.

Workshops De professionele duikjournalisten en multimedia-experts Jack en Sue Drafahl leren tijdens workshops Adobe Photoshop het naadje van de kous voor de bewerking voor onderwaterfoto's. Verder is ook Dietmar Fuchs, marinebioloog en hoofdredacteur van het grootste duikblad van Duitsland, Unterwasser, aanwezig. Hij geeft workshops over het conserveren van oceanen. Tot slot geven filmproducenten en onderwaterfotografen Marty Snyderman en Andreas Voeltz lezingen over digitaal fotograferen onder water.

Meer informatie

Page last modified on 11-07-2008 om 11:40