De Bloemert Nieuw Landal Park In Drenthe

  Met ingang van 2008 wordt bungalowpark De Bloemert in Drenthe toegevoegd aan de 60 parken van Landal GreenParks. Het park ligt aan het Zuidlaardermeer en in de directe omgeving van de Noordlaarderbossen. De stad Groningen ligt op slechts 15 km afstand.

Een deel van de 129 bungalows ligt direct aan het water (foto) en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Het park biedt voorts een zeilschool, jachthaven en restaurant aan het water.

Watersport

Landal De Bloemert biedt naast rust en ruimte veel mogelijkheden voor watersport. Ook fietsers en wandelaars kunnen volop genieten van de prachtige omgeving.

Dit park is een ideale combinatie van natuur, watersport en stadstoerisme Het deels autovrije bungalowpark beschikt over 129 bungalows in diverse 4-, 5- en 6-persoons uitvoeringen, alle vrijstaand en met een luxe interieur. Een deel van de 4-, 5- en 6-persoons bungalows is voorzien van een rieten dak. Landal De Bloemert heeft een eigen zeilschool, waar onder leiding van ervaren instructeurs zeil- en surflessen worden gegeven.

Zeilkamp

Kinderen kunnen hier op zeilkamp gaan terwijl je toch met het hele gezin in een comfortabele bungalow verblijft. Ook kan men bij de zeilschool terecht voor het huren van surfplanken, zeilboten, kano's, e.d.. Tevens is er een jachthaven en een Captain's Bar & Restaurant met terras aan het Zuidlaardermeer.

Groningen dichtbij

Het park ligt op slechts 15 km van de stad Groningen. Het spraakmakende Groninger museum en het stripmuseum hebben veel te bieden voor jong en oud. Het centrum biedt een keur aan leuke winkeltjes en er zijn rondvaarten door de stadsgrachten mogelijk.

Page last modified on 12-05-2012 om 10:08