Goedkoper ferrytarief voor 'shortbreak'

  Ferrymaatschappij DFDS Seaways introduceert een nieuw retourtarief voor korte vakanties. Het voordelige shortbreak retourtje geldt voor korte vakanties naar Groot-BrittaniŽ van vier of vijf dagen.

Bij de shortbreak kunnen reizigers zelf bepalen in welke stad of accommodatie ze overnachten, ook een combinatie van verschillende bestemmingen en hotels is mogelijk. De flexibiliteit van het combineren voert DFDS Seaways ook door op de rest van haar aanbod. Vanaf zomer 2007 zijn alle hotels per nacht boekbaar.

Overnachten

Om gebruik te maken van het speciale shortbreak retour, vanaf € 25 per persoon, moeten reizigers ťťn of twee overnachtingen aan land reserveren. Naast het nieuwe voordeeltarief behoudt DFDS Seaways tevens haar bestaande retour met onbeperkte reisduur, boekbaar vanaf € 58 per persoon. Daarbij zijn klanten niet verplicht om een accommodatie te reserveren.

Caravan gratis

Gaan klanten met eigen caravan, dan reizen ze het beste op zondag, maandag of dinsdag. Op deze dagen vaart de caravan gratis mee. Voor alle reizen gelden flexibele tarieven. Hoe eerder de klant boekt, hoe groter de beschikbaarheid, hoe lager de prijs.

Combinaties

Alle stadshotels in Newcastle, Edinburgh, Glasgow en York; maar ook de countryhotels in Northumbria, Lake District en Schotland kunnen gecombineerd worden. Voor vakantieparken en Holiday Home parken blijven de vastgestelde reisduren van kracht.

Glasgow

Na de succesvolle introductie afgelopen winter van de nieuwe bestemming Glasgow, wordt de grootste stad van Schotland nu ook Ďs zomers aangeboden. Op de Nederlandse markt is Glasgow nog vrij onbekend. Toch heeft de stad bezoekers veel te bieden. Buiten de Victoriaanse bouwstijl en historische monumenten is de stad verrassend hip en trendy. Hip en trendy Glasgow telt talloze mooie winkels, drukbezochte bars en uitstekende restaurants, met een opvallende gastvrijheid.

Meer informatie

Page last modified on 01-11-2011 om 09:09