cycletours fietsvakantie met kinderen

  Voor gezinnen die nog nooit op fietsvakantie zijn geweest organiseert fietsvakantietouroperator Cycletours op zondag 14 januari 2007 in Artis in Amsterdam een informatiebijeenkomst over kampeerfietsvakanties. Alle aspecten van deze actieve vakantievorm worden toegelicht. In het uitgebreide 2007 fietsprogramma van de reisorganisatie zijn naast 2-weekse ook speciale 1-weekse Mijn eerste fietsvakantie tochten opgenomen naar de Dordogne, Champagne, de Alpen en Karinthië.

De kracht van deze kinderfietsvakanties is dat onze reisbegeleiders erg veel regelen, dus de zorg voor kinderen wordt voor een groot deel uit handen van de ouders genomen De beleving op de fiets is heel intens, het is gezond, je bent de hele dag in de buitenlucht, je bagage wordt vervoerd en de kinderen hebben binnen een dag een batterij nieuwe vriendjes. Wie eenmaal op fietsvakantie is geweest, wil niet meer anders.

Groepsreizen

De Mijn eerste fietsvakantie tochten zijn geschikt voor ouders met kinderen van 0-12 jaar en van 13-18 jaar. Deze fietsreizen zijn groepsreizen dus viert men vakantie met andere families met kinderen. Ze vinden plaats in de schoolvakantiemaanden juli en augustus. Men logeert op campings en eet 's ochtends en 's avonds gezamenlijk in de Cycletours huiskamer - een groot luifel met lange tafels en banken.

Begeleiding

De reizen worden begeleid door Cycletours reisbegeleiders, waaronder een kinderbegeleider die spelletjes en activiteiten organiseert. De afstanden zijn niet te lang, men kan fietsen met lichte hybride huurfietsen en de framematen zijn aangepast aan de lengte van de volwassenen en kinderen. Overigens biedt Cycletours ook individuele gezinsfietsvakanties aan, indien u daarin geÔnteresseerd bent bent u op deze infodag ook van harte welkom.

Informatie

De infodag vindt plaats in Artis, ingang Plantage Middenlaan 41- 43, in de Tijgerzaal. Toegang tot de presentaties is gratis: ze vinden plaats om 10.00 uur, 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Na afloop kan men met korting dierentuin Artis bezoeken. Meer informatie is te vinden op de site van cycletours. Bij opgave kunt u ook aangeving of u Artis nog wilt bezoeken.

Meer informatie:

Page last modified on 10-05-2012 om 15:38