Maison de la France introduceert Corsica website

  Met een nieuwe Nederlandstalige website wil Maison de la France meer aandacht bij de Nederlandse toerist voor het eiland Corsica. Het is het grootste Franse eiland en ook het mooiste, vinden de Fransen zelf, en het wordt niet voor niets 'Île de beauté' genoemd.

Corsica heeft prachtighe kliffen en mooie stranden. Het is het grootste Franse eiland

Op het eiland vind je prachtige kliffen, bergen, bossen, oneindige stranden en mooie dorpjes. Het werd dus tijd dat dit bijzondere eiland ook een eigen officiële Nederlandse website kreeg, en die is er nu dus.

Duidelijk beeld

Op de nieuwe Corsica-site vind je alle informatie om een duidelijk beeld te krijgen van het eiland. Er zijn tips over natuur, cultuur, stranden en ook de Corsicaanse gastronomie komt uitgebreid aan bod.

Aanbiedingen

In de rubiek "aanbiedingen" vind je speciale arrangementen, variërend van volledig verzorgde reizen tot losse overnachtingen. Deze aanbiedingen zijn afkomstig van OAD, Gîtes de France, SNCM en Corsica Ferries.

Wedstrijd

In de rubriek Speel en Win zijn interessante prijzen te winnen met hget raden van de juiste plaats waar een foto is gemaakt. Deelnemers maken kans op een overtochtretour per boot voor 2 personen inclusief een huurauto op het eiland of een verblijf in één van de Corsicaanse stadjes.

Meer info

Page last modified on 09-07-2007 om 06:44