Wintersporttreinen: comfortabel naar de skipistes

  Wintersporters kunnen ook deze winter weer rechtstreeks, zonder files, met de internationale trein naar diverse wintersportbestemmingen reizen. De meest ontspannen en comfortabele manier om naar de sneeuw te reizen.

De Ski-Thalys rijdt in het winterseizoen rechtstreeks naar de Franse Alpen en kunnen reizigers dagelijks terecht in de hogesnelheidstrein ICE International en de nachttrein `CityNightLine voor bestemmingen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Ski-Thalys naar Franse Alpen

Ski-Thalys rijdt van 20 december 2008 tot en met 14 maart 2009 elke zaterdag vanuit Amsterdam, Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam naar Chambťry, Albertville, Moutiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg Saint Maurice. Tickets voor Ski-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf Ä65 (enkele reis laagseizoen).

Gemakkelijk is de aanvullende bustransfer op de treinreis: zo reist men snel tot aan de piste. Vanaf de stations Moutiers, Aime la Plagne en Bourg Saint Maurice is bij aankoop van een Ski-Thalys-ticket de Snowbuzz-bustransfer naar diverse skibestemmingen online te boeken.

Voor Ski-Thalys is reserveren verplicht.

ICE International naar Duitsland en Oostenrijk

Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland zijn goed bereikbaar met ICE International. Vanuit Amsterdam reizen wintersporters in vier uur naar Frankfurt (6 keer per dag) waar onder meer kan worden overgestapt op een rechtstreekse ICE-verbinding naar Innsbruck.

ICE International naar Zwitserland

Ook Basel is vanuit Amsterdam dagelijks in minder dan zeven uur rechtstreeks te bereiken met ICE International. In Basel kan worden overgestapt op treinen naar de populairste skigebieden in Zwitserland. Nieuw is de rechtstreekse verbinding per ICE naar MŁnchen.

Naar Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland

Met ICE International zijn skibestemmingen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk goed bereikbaar. ICE International rijdt rechtstreeks naar Frankfurt en Basel, waar men kan overstappen op treinen naar diverse populaire wintersportplaatsen.

Online boeken

Boeken op www.nshispeedl.nl hier is ook veel praktische informatie te vinden over bereikbaarheid en reisschema's van de wintersportbestemmingen.

Page last modified on 25-02-2010 om 10:08