Herfstvakantie met Club Med

  Herfstvakantie? Club Med heeft nu een aantrekkelijk aanbod

Club Med zorgt voor de ideale herfstvakantie. Ouders kunnen heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen worden verzorgd en vermaakt.

Club Med heeft veertig jaar ervaring in het vermaak en opvang van kinderen. Voor de allerkleinsten, van vier maanden tot 2 jaar, is er de Baby Club Med, met het Baby Welcome pakket, het Babyrestaurant en de Pyamaís club. Twee- en driejarige peuters worden opgevangen in de Petit Club Med om spelletjes te spelen, te ravotten, te eten en hun middagslaapje te kunnen doen. Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar is er de Mini Club Med. Hier kunnen zij les krijgen in avontuurlijke sporten en meedoen aan een spetterende avondshow. Tieners tot 17 jaar gaan hun eigen gang in de Club Med Passworld: basketballen, wakeboarden, je eigen cd-mixen.

Club Med heeft op de mooiste bestemmingen voor kinderen tot 10 jaar de nieuwe innovatieve Happy Nature kinderclubs ontwikkeld. Deze clubs hebben een eigen thema geÔnspireerd door de lokale natuur. Woestijnen, bergen, oceanen, vulkanen, het kan allemaal.

Deze herfst hebben de volgende Petit Club Meds nog meer te bieden aan de peuters:

La Caravelle op Guadeloupe, La Plantation díAlbion op Mauritius en La Palmeraie in Marrakech, Marokko.

Maak daarom nu gebruik van de speciale Happy Herfstvakantie Aanbiedingen. Krijg 300 euro korting per volwassene en 150 euro korting per kind bij een verre zonvakantie. Ontvang 250 euro korting per volwassene en 125 euro per kind voor een nabije zonvakantie. En ga je naar een bestemming dat met eigen vervoer te bereiken is, krijg dan 200 euro per volwassene en 100 euro per kind korting. Keuzes genoeg! Gun jezelf en je gezin een luxe en zonnige herfstvakantie!

Page last modified on 02-11-2011 om 21:00