Catered Wintersport Bij Skichalets.nl

  Verwend worden in uw eigen Chalet met het Gemak van een Hotel? Eindeloos skiŽn, heerlijk eten ā en... oergezellig! U geniet van de voordelen, de ruimte en betaalbaarheid van een chalet, maar ervaart de verwennerij die past bij een luxe hotel. Een eigen huis op de piste, maar geen zin om te koken of iedere dag na het skiŽn nog boodschappen te moeten doen. Dan is catering voor u de oplossing. Eenmaal de Catered Chalet formule geboekt en je wilt niets anders meer. Dankzij de catered chalet-formule worden de dagelijkse beslommeringen als boodschappen doen, ontbijt klaarmaken, koken en bedden opmaken geregeld door een Nederlandse chaletstaf. 's Morgens wordt het ontbijt klaargezet en na het skiŽn is er koffie of warme chocolademelk met wat lekkers in de gezellige woonkamer van het chalet. 's Avonds verzorgt uw eigen chaletstaf een heerlijk drie-gangendiner met wijn en koffie toe. Het avondeten kan ook in een nabijgelegen restaurant worden verzorgd. In sommige chalets beschikt u over een outdoor jacuzzi, kan er een 'In-House Massage' of een 'Chalet Nanny' voor uw kinderen worden geboekt. Als u dat wenst, zet onze 'Chalet Transferservice' u af direct bij uw chalet. Catered chalet vakantie duur? Beslist niet... door de vele inbegrepen extra's! De chalets kunnen in z'n geheel of individueel per kamer worden gehuurd. Kijk op: www.Skichalets.nl of vraag de brochure aan

Na een lange rit in de auto bent u eindelijk op uw bestemming en in uw chalet gearriveerd. Uw chaletstaf verwelkomt u met een warm onthaal. De vertrouwde geur van koffie en zelfgebakken appeltaart domineert de 'Stube' van uw chalet. Even bijkomen met een heerlijk kopje koffie terwijl uw chaletstaf vertelt over alle Ins and outs' van het skigebied, het dorp en wat al niet meer... De bedden zijn strak opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. Achter de boodschappen hoeft u niet aan, dit is al geregeld door uw chaletstaf. Terwijl u uw koffer uitpakt, de ski's in het skihok zet en een rondje door het dorp loopt, is uw chaletstaf langzamerhand begonnen met de voorbereidingen van het drie-gangen diner. Na het lekkere diner neemt u een kopje koffie of een borrel bij de open haard en onderwijl ruimt uw chaletstaf de tafel af, de vaatwasser in en maken ze de keuken weer blinkend... De volgende morgen ontwaakt u in het witte Alpenlandschap. De geur van warme broodjes en koffie komt u tegemoet. U loopt naar beneden waar een uitgebreid ontbijt voor u klaar staat. De skipassen liggen al op een presenteerblaadje, want ook dat kan door uw chaletstaf worden geregeld. Na het ontbijt kunt u meteen uw ski's onderbinden en zonder zorgen de piste op, want de chaletstaf ruimt op en maakt het chalet aan kant. Niets is ze teveel! Geen drukte over wie er vandaag moet koken of afwassen. Onze formule is ideaal voor iedere wintersporter die optimaal van zijn verblijf in de sneeuw wil genieten en zijn tijd bijvoorbeeld liever op de piste, dan in de keuken wil doorbrengen.

De ouderwetse wintersportsfeer herleeft in de gezellige chalets die met zorg zijn uitgekozen in de beste skigebieden. SkiŽn met vrienden, familie, collega's, roeiploeg, elftal of wat voor gezelschap dan ook wordt een bijzondere ervaring met Skichalets.nl. Wij garanderen oergezellige catered chalets in top-skigebieden en culinaire verwennerij. Een formule waar beginners en 'cracks', regular en extreem skiŽrs, langlaufers en wandelaars het helemaal naar hun zin zullen hebben. De chaletstaf zorgt er mede voor dat u zich bij binnenkomst in uw chalet meteen zult thuis voelen en dat u meteen geniet. De huiselijke, ongedwongen sfeer en het onder-ons gevoel van een verblijf in een chalet wordt vaak gezelliger ervaren dan de altijd wat formele gang van zaken in een hotel. En als de sterke punten van het verblijf in uw eigen chalet worden aangevuld met een complete dagelijkse verzorging op basis van half-pension, dan geniet u nog meer van uw wintersport.

De chalets huurt u met uw gezelschap in zijn geheel af of u boekt een of meerdere kamers, dit in combinatie met de service van onze Nederlandstalige chaletstaf. Zij verzorgen dagelijks een uitgebreid ontbijt, een afternoon tea na het skiŽn en per week zes drie-gangen diners inclusief wijn. Na het diner staat er koffie en thee klaar. Voor een aantal chalets binnen ons programma dineert u in een nabijgelegen restaurant, hier geldt dat de wijn exclusief is. En... geen omkijken naar afwas of schoonmaak! In overleg kunt u de tijden voor het ontbijt en het diner bepalen zodat u een optimale vrijheid heeft in vroeg opstaan, uitslapen en aprŤs-ski!

Heeft u speciale wensen zoals een menu voor de kinderen of een dieet dan kan u dit bespreken met onze chaletstaf. U combineert de gemakken van een hotel met de sfeer en vrijheid van uw eigen chalet. Kortom dit is maximaal genieten van uw wintersportvakantie. Laat u zich niet afschrikken door de gedachte dat een Catered Chalet vakantie duur is. De naam Catered Chalet kan voor de wintersporter die de formule niet kent associaties oproepen met een exclusief en zeer luxe vakantie met het daaraan gerelateerde prijskaartje. Uw eigen personeel uit Nederland en BelgiŽ dat chaletstaf wordt genoemd die u alle service verleent werkt ook niet geheel in het voordeel om de indruk te wekken dat de reissom niet hoog is. De gast die bij ons boekt, krijgt de 'added value' door ondermeer onze scherpe inkoop van accommodaties en centrale en integrale inkoop bij de groothandel.

Besteed uw kostbare tijd niet aan regelen, zorgen, het doen van boodschappen, koken en afwassen... Als u skiet, staat uw chaletstaf in de keuken om het diner te bereiden!

U hoeft dus niet meer voor dag en dauw de kou in om naar de bakker te gaan, maar u kunt lekker aan tafel aanschuiven voordat u gaat genieten van een fantastische skidag. Zo wordt dagelijks in alle chalets door onze Nederlandstalige chaletstaf voor een uitgebreid ontbijt gezorgd en als u 's middags terugkomt van een actieve dag op de piste zorgen zij dat u kunt genieten van een echte afternoon tea met een dagelijks wisselend aanbod van koffie, thee, warme chocolademelk, glŁhwein en hartige en/of zoete snoeperijen. Afhankelijk van het chalet en in onderling overleg met de chaletstaf kunt u voor een kleine snack of tussendoortje gebruik maken van de keuken. Zesmaal in de week kunt u genieten van een drie- gangen diner. Na het diner staat er koffie en thee voor u klaar. een dag per week heeft de chaletstaf na het ontbijt een vrije dag. Er wordt dan geen diner in het chalet of in het vaste restaurant verzorgd.

Skichalets.nl Heeft chalets in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk

Page last modified on 10-05-2012 om 15:37