Wandelbox Capitool: 'park, stad en land'

 

In de serie Capitoolgidsen heeft uitgeverij Van Reemst een tweede wandelbox uitgebracht: Wandelingen door park, stad & land . Het is een vervolg op de eerder verschenen succesvolle uitgave van 'Mooiste wandelingen in Nederland'.

Verspreid over de 12 Nederlandse provincies bieden samenstellers een ruime keuze aan wandelingen door park, stad of land. Zo wandel je bijvoorbeeld in Friesland door het Zuiderzeestadje Hindeloopen, in Drenthe over het landgoed Mensinge, in Utrecht door de stad Amersfoort, in Gelderland langs de Veluwezoom naar kasteel Doorwerth, in Noord Brabant door de stad Breda en in Limburg door het Geuldal bij Epen.

Lengte

De lengte van elke rondwandeling bedraagt ongeveer 5 tot 8 kilometer, met de mogelijkheid tot uitbreiding met 2 tot 3 kilometer. Alle startpunten zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer (trein of bus) bereikbaar.

Losse kaarten

Elke route van de 60 prachtige, zeer gevarieerde wandelingen staat punt voor punt nauwkeurig beschreven op de handige losse kaarten. In het boek worden de culturele en landschappelijke bijzonderheden van de routes besproken. Meer dan 1000 fotoīs verlevendigen en verduidelijken de tekst.

Capitool Wandelingen door park, stad & land

Page last modified on 15-05-2012 om 16:11