Beleef De Jaarwisseling Op Rendiervellen En Dennentakken

  Oud en Nieuw breng je dit jaar door in de vrije natuur van het Zweedse winterlandschap, met een kampvuur om je warm te houden en slapend op rendierenvellen en dennentakken in een heuse tipi-tent. Tenminste, als je meegaat met de meest bijzondere winterreis van noSun reizen: Escape to Alcatraz.

Een ontsnapping aan het dagelijks leven zal deze reiservaring zeker zijn! Op actieve en avontuurlijke wijze maak je kennis met Zweden in de winter; je gaat onder meer langlaufen, mountainbiken en maakt een tocht per arrenslee met een lokale gids. s' Avonds geniet je van de gezellige barbecue bij het kampvuur en afsluitend breng je een bezoek aan de hete sauna.

Wat deze winterreis nu echt uniek maakt, is de manier waarop je het nieuwe jaar in zal gaan. Temidden van het betoverende witte landschap wordt het oude jaar feestelijk afgesloten met vuurwerk en overnacht je in een van de tipi-tenten, waar je heerlijk kunt slapen op een bedje van rendiervellen en dennentakken, warm gehouden door een knisperend kampvuur.

Reisorganisatie noSun reizen: organiseert individuele- en groepsreizen naar Europese landen die niet direct bekend staan als zonnige vakantiebestemming. Op actieve wijze maakt men kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft en kijkt later terug op een onvergetelijke ervaring. Voor meer informatie kan de website van noSun reizen worden bezocht: www.noSun.nl/

Page last modified on 11-05-2012 om 21:18