Barbados: genieten van het echte 'Bajan-leven'

  Altijd gedroomd van een zonovergoten en zorgeloos leven op een Caribisch eiland? Die droom ligt binnen handbereik, al is het voorlopig alleen maar tijdens de vakantie. Barbados biedt een ruime keuze aan familie onderkomens voor de ultieme Bajan life ervaring. Bijkomend voordeel is dat ze een prettig prijsje hebben.

Logeren bij de mensen thuis kost weinig en geeft bijzonder contact

Mooie Caribische huizen zijn op Barbados als home accommodation voor relatief weinig geld beschikbaar. Een veel directer contact met de altijd gastvrije bevolking is ťťn van de grote voordelen

Home accommodation - hťt trefwoord voor die wat andere manier van Caribisch vakantie vieren. Zeker op het eiland Barbados, vermaard als luxe celebrity hotspot, is het niet de meest voor de hand liggende vorm van logies. En toch is het eigenlijk heel logisch. Want de levensstandaard op Barbados is veel hoger dan op andere Caribische eilanden.

Schoon en gastvrij

Hierdoor kan men overal rekenen op schone kamers, lekker en betrouwbaar kraanwater en het Šllerbelangrijkste; een recht uit het hart komende vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking. Al vanaf 20 euro per nacht kan men in het huis van een Bajanfamilie een deel van het dagelijkse leven meebeleven.

Mogelijkheden

Er worden drie categorieŽn onderscheiden:

Rooms to let
waarbij de gast alleen voor de overnachting betaalt,:
Bed and breakfast
waarbij, de naam zegt het al, ontbijt is inbegrepen en:
Family apartments
voor families of gasten die graag over een kitchenette beschikken.:

Vooral de eerste categorie is geschikt voor mensen die graag de Bajan familiesfeer willen proeven.

Informatie

Page last modified on 29-09-2014 om 13:06