Baobab Slow Travel Reizen Vanuit Innerlijke Rust

  Het Slow Travel concept, één van zeven reissoorten van Baobab Reizen, houdt in dat je individuele keuzes kunt maken voor rust, verdieping en intenser contact met bevolking en natuur doordat je net wat langer op een plek blijft dan reizigers die alleen zo veel mogelijk highlights zien.

Dagje langer

Verblijf bijvoorbeeld een dagje langer bij de Swazi’s in Zuid-Afrika. Onttrek je even aan de groep op een paradijselijk strand in Costa Rica of beklim in je eigen tempo een vulkaan.

Wie langzaam reist, ziet meer

Een groeiend aantal Nederlanders verlangt steeds meer naar échte beleving in plaats van reizen waarbij men in een hoog tempo langs alle hoogtepunten wordt getrokken. Men wil uitgerust terugkomen in plaats van reizen waarbij je je pas achteraf, als je de foto’s bekijkt, realiseert hoe geweldig het was.

Echt beleven

Met Slow Travel komt Baobab, nog méér dan bij gewone groepsrondreizen, tegemoet aan die wens om in alle vrijheid een land écht te beleven. Deze reizen brengen je op de mooiste pleisterplaatsen, waar je lang genoeg blijft om het leven écht te ontdekken.

Kies zelf of je mee wilt naar bijzondere excursies, op eigen houtje de omgeving wilt verkennen, of een dagje wilt luieren en genieten op het strand, in de natuur of juist tussen de lokale bevolking.

Het slow travel concept biedt daar de volgende opties:

- Kortere reisdagen en langer verblijf per interessante plek - Ruim aanbod extra excursies, die je niet van tevoren hoeft vast te leggen. Kies ter plaatse of, wat en wanneer je iets onderneemt - Keuze om een paar dagen lekker ‘niets’ te doen of op te gaan in het dagelijkse leven van de lokale cultuur. Koop exotisch fruit op een lokale markt, bezoek een lokale festiviteit zoals de olifantenpolo in Sri Lanka, praat met de lokale bevolking, bezoek een museum of rust uit met een goed boek en Zuid Afrikaanse wijn - Altijd een reisbegeleider beschikbaar voor persoonlijk advies

Meer Informatie

Page last modified on 10-05-2012 om 15:25