Avondsafari's bij Beekse Bergen

  Safaripark Beekse Bergen bezorgt bezoekers op alle zaterdagavonden in juli en augustus het echte Afrika-gevoel tijdens een achttal avondsafariís. Tijdens deze speciale avondopenstellingen kunnen bezoekers tijdens bus-, boot- en wandelsafari genieten van de 1.500 dieren die zich voorbereiden op de komende nacht. Ook Afrikaans entertainment, een roofvogelshow en een braai (Afrikaanse barbecuemaaltijd) zorgen voor een bijzondere safarisfeer.

Safaripark Beekse Bergen is op alle zaterdagavonden in juli en augustus ook ís avonds geopend. Tijdens speciale Afrikaanse avondsafariís Ė te voet, met de bus of boot Ė kunnen bezoekers zien hoe de dieren die in het wildlife park leven zich klaarmaken voor de zomernacht. Naast dat men van een typisch Afrikaanse barbecuemaaltijd kan genieten, zorgen acrobaten en muziek van het zuidelijke continent voor een bijzonder sfeer. Ook is er een spectaculaire roofvogelshow waarin buizerds en slechtvalken de hoofdrol spelen. Safaripark Beekse Bergen is tijdens de Afrikaanse avondsafariís op zaterdag 7, 14, 21 en 28 juli geopend tot 22.00 uur en op zaterdag 4, 11, 18 en 25 augustus tot 21.00 uur. Op alle overige dagen in juli en augustus is het park tot 19.00 uur geopend voor publiek.

Logeren in een jungalow

Bezoekers die na een bezoek aan de avondsafari willen overnachten, kunnen logeren op het naastgelegen Libťma Vakantiepark Beekse Bergen. Op de themacamping van het park kunnen gasten logeren op kampeervelden met namen als Struisvogel, Gorilla of Nijlpaard

Meer

Page last modified on 10-05-2012 om 20:28