Bed & Breakfast Oost Vlaanderen

< Bed & Breakfast Namen | Logies Met Ontbijt | Bed & Breakfast West Vlaanderen >

B&b Goudsbloempje

B&B Goudsbloempje ligt in een groot paradijs voor wandelaar en fietsers die op zullen gaan in de groene geborgenheid van de Vlaamse Ardennen, voor cultuurliefhebbers die architecturale parels en unieke kunstschatten willen ontdekken, voor lekkerbekken die de onvolprezen bieren, jenevers en streekspecialiteiten willen proeven. Dit gebied verkennen is gegarandeerd een ontdekkingstocht en een belevenis, waar u beslist ten volle van zult genieten. Fietsen te huur (ook elektrische fietsen) picknick verkrijgbaar.

  • Max. Personen: 6
  • Internet: Wifi
  • Huisdieren: Nee
  • Zwemmen: Ander Zwemwater

B&b Hakuna Matata - Geraardsbergen

Hakuna Matata is een term uit het Swahili die zoiets betekent als "don't worry - be happy", "geen zorgen, maar wees gelukkig". Het is tevens de passende naam voor een Bed & Breakfast (B&B) met culinaire toets gelegen aan de voet van de Bosberg te Geraardsbergen - parel der Vlaamse Ardennen. Wij beschikken over 3 luxueuze thema kamers met alle voorzieningen. Wij serveren U uitgebreid ontbijt. Er is een overdekte fietsenstalling met optie tot verhuur. Privé parking op omheind 27a groot en groen domein. De B&B bevindt zich in een wandelparadijs aan de rand van het stiltegebied Dender-Mark. In onze fotogallerij kan je de bouw van het gastenverblijf volgen. De snowgames (eind 2010) bevinden zich op 9 kilometer.

Bed&breakfast Hagewinde

Bed&Breakfast in berlare op 20 min. van Gent, 3 Km van het Donkmeer. Gelegen aan een natuurgebied in Vlaanderen , een paradijs voor de wandelaar en fietser met talrijke fiets- en wandelroutes. Centrale ligging in de driehoek Gent, Antwerpen, Brussel. Twee comfortabele kamers. Logies: 1x 2 p. en 1x 4 pers. Elke kamer beschikt over aan aparte badkamer, TV, WIFI internet,wekkerradio met CD speler. Uitgebreid ontbijt in de bibliotheek of in te tuin. De bibliotheek staat gans de dag ter beschikking van de gasten. Afgesloten parking, grote tuin

Engelen aan de waterkant

Bed and Breakfast aan de oever van de Schelde in het centrum van Gent. Beknopte beschrijving met foto's en prijzen.

De Krulwilg

Er wacht U een hartelijk onthaal en een verzorgd ontbijt in ons comfortabel huis gelegen in de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel Er is koffie en theefaciliteit en een koelkast Gratis breedband ADSL aansluiting met draadlooze toegang Het sanitair is afzonderlijk voor de gastenkamers Er is autoparking en een afgesloten fietsenstalling Talloze wandel en fietsroutes in de buurt 5km van het donkmeer,toeristische informatie beschikbaar

Waeterhoek

Deze prachtige gerenoveerde vierkantshoeve in aalter dateert van rond de eeuwwisseling 1870. Een Hoeve met een verhaal als afspanning. Door veel eigen reiservaringen weten we wat de reiziger verwacht. Grandioos ontbijtbuffet (zelfgemaakte confituren, artisanaal brood) waarvoor geen mens in eigen huis nog tijd maakt.

Page last modified on 26-09-2011 om 15:23
 

Start Grýla

Belgie

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer