Bed & Breakfast Brussel

< Bed & Breakfast Antwerpen | Logies Met Ontbijt | Bed & Breakfast Henegouwen >

Phileas Fogg

Phileas Fogg is een bijzonder logeeradres gehuisvest in een prachtig, typisch Brussels herenhuis uit 1883. De vijf kamers zijn smaakvol ingericht met souvenirs van over de hele wereld. Kunstenaars hebben zich over de verlichting ontfermd en dat zie je dan ook. Deze bed and breakfast is niets voor niets genoemd naar de romanfiguur uit De reis om de wereld in 80 dagen van Jules Verne.

In Between Bed And Breakfast

In de heuvelachtige Groene Gordel rond Brussel biedt In Between u een luxueuze en sfeervolle bed & breakfast aan. Door zijn ideale ligging in de driehoek tussen Brussel, Leuven en Waver, én op 20 min. van de luchthaven van Zaventem is In Between een uitstekende verblijfplaats voor de internationale zakenman. Tevens is In Between een ideale uitvalsbasis voor de liefhebbers van fiets-, mountainbike- en wandeltochten.

In Between huist in een moderne nieuwbouw woning met een verrassende architectuur, en biedt ruimte aan twee rookvrije gastenkamers met elk een design badkamer en privé-terras met prachtig zicht over de Lanevallei. In de lounge wordt u verwend met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt.

U geniet ook de mogelijkheid om in de privésauna even te ontspannen na een flinke en uitdagende wandeltocht in de bosrijke omgeving of na een fietstocht op de mountainbikes die na reservatie ter beschikking van de gasten staan. In Between beschikt tevens over een fietsenstalling en een overdekte parking waarlangs u via de lift rechtstreeks naar het gastenverblijf kan.

Gastenkamersgaasbeek

gastenkamersgaasbeek is gelegen op 300m kasteel gaasbeek in het landelijke pajottenland

Page last modified on 11-08-2009 om 08:51
 

Start Grýla

Belgie

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer