Bed & Breakfast Antwerpen

< Bed & Breakfast Vlaams Brabant | Logies Met Ontbijt | Bed & Breakfast Brussel >

Spring River Cruise

Varen en slapen aan boord van de Spring. Zij biedt plaats aan 10-12 pers. max. Thuishaven is Antwerpen. Exclusieve haventochten,dagtochten, weekends, meerdaagse tochten. Bed&Breakfast aan boord ook mogelijk, op wandelafstand van het oude centrum en Scheldekaaien.

Refuge Lindenhof

Kamers en ontbijt in een bijgebouw van het kasteeltje Hof ter Linden, gelegen te Battel (Mechelen), vlakbij het natuurgebied Zennegat.

Fran Van Buggenhout

Deze gemeubelde studio’s zijn gesitueerd in het rustige doodlopende Straatje zonder eind, zijstraat van het Jef Denynplein achter de Academie voor Beeldende Kunsten. Vlakbij de Sint-Romboutstoren én ook vlakbij de autostrade-oprit Mechelen-Noord(E19-exit9), zijn deze logementen ideaal gelegen voor mensen van het bedrijfsleven en voor toeristen. Een dubbele deur kan van deze 2 studio’s een vakantiehuisje maken.

Gastenkamer Luna Luna

Logies met ontbijt Mechelen

Gastenkamer met ontbijt te Mechelen

Bed and Breakfast Boulevard Leopold

Piepklein hotel en echte super voor mensen die een weekendje in de Diamantstad Antwerpen willen doen. Het bed and breakfast is gevestigd in een huis uit de 19de eeuw temidden van de Joodse wijk van Antwerpen, tussen het Albert park en het Stadspark.

Het Parijs Van De Jaren '30

Geniet van chocolade in AL zijn vormen in een Superauthentiek kader. Winkel, degustatieruimte, Wellness EN Bed and Breakfast ademen Art Deco en Art Nouveau uit.. we kijken er naar uit u te kunnen verwelkomen !! Turnhout

Page last modified on 02-09-2010 om 15:39
 

Start Grýla

Belgie

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer