Hotels Luxemburg

< Hotels Luik | Hotels | Hotels Namen >

Hostellerie d'Inzepré

Hotel nabij Barvaux in de Ardennen, gelegen op een domein met verschillende recreatiemogelijkheden. Beknopte beschrijving, geschiedenis, foto's, prijslijst en reserveringsformulier.

Entre Deux Pays

Gastenkamers in Grandmenil en vakantiewoningen in de Belgische provincie Luxemburg. Met foto's en recreatieve mogelijkheden.

AC Hotel Arlux Ardennes * * *

Arlon

Hôtel Melba

Etablissement in Bastenaken verbonden aan de Best-Western keten. Private parking, lift, toegankelijkheid voor minder-validen, fitnesszaal, sauna, solarium en een seminariezaal.

Chiteau d' Hassonville * * * *

Aye

Hôtel Melba

Dit etablissement verbonden aan de Best-Western keten biedt u een absolute stilte in het centrum van Bastenaken . Private parking, lift, toegankelijkheid voor minder-validen, fitnesszaal, sauna, solarium en een seminariezaal.

Panorama * * * *

Bouillon

de la Poste * * * *

Bouillon

Le Clos Des Récollets * * *

Durbuy

Chateau du Pont d'Oye * * *

Habay-la-Neuve

la Besace * * * *

Hotton

La Clé des Champs * *

Houffalize

l’Ermitage

Corsendonk Village Ardennes heeft voor u 38 rustieke kamers. Met draadloos internet en een badkamer met wastafel, toilet en ligbad beschikken al onze kamers over het nodige comfort om uw verblijf onvergetelijk te maken. 28 kamers zijn geschikt voor 2 personen, 10 kamers voor maximum 4 personen.

Page last modified on 24-02-2009 om 11:33
 

Start Grýla

Belgie

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer